Новини
19.04.2022
Підведені підсумки обласної акції "Допоможемо зимуючим птахам 2022" З підсумковим наказом можна ознайомитися за посиланням:   https://junnat.kherson.ua/opomozhemo-zimuyuchim-ptaham-2022.htm
15.03.2022
Нарада КЗ «ЦЕНТУМ» ХОР 15 березня 2022 року відбулася нарада співробітників комунального закладу «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ...
Про Центр > Новини > Всеукраїнський зліт учнівських лісництв 2019
Всі новини
30.09.2019 07:43

Всеукраїнський зліт учнівських лісництв 2019


   25-27 вересня в місті Чернігів відбувся  ІІ етап  ХІІІ Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів. В ньому взяли участь 24 команди з усіх куточків  нашої держави. Херсонську область вперше представляли юні лісівники з Голої Пристані – учнівське лісництво «Дубок»  міського Центру дитячої та юнацької творчості.  До складу херсонської  команди увійшли: Плевака Дар’я, Веремко Христина, Цибіна Наталя,( учні 11 класу Голопристанської ЗОШ №4),  Фемич Наталя  Іванівна (керівник учнівського лісництва) та представником базового лісогосподарського підприємства Рудь Петро Дмитрович.
   Велику допомогу дітям, для участі у цьому важливому заході, надали Херсонське обласне управління лісового та мисливського господарства (начальник Касіч Т.Г.) та ДП «Голопристанське ЛМГ» (директор Попович В.М.), які взяли на себе витрати на проживання і харчування своїх юних колег, а ще  вивезли та зустріли учасників зльоту на київський потяг.
  «Дубочки» вибороли почесне ІІ місце за високий рівень захисту науково-дослідницької роботи у номінації «Упровадження інноваційних технологій у практику вирощування лісових культур».
А переможцями, володарями гран-при та сертифікатом на проведення Всеукраїнського Зльоту у 2020 році стала команда із Кіровоградської області.