Новини
19.04.2022
Підведені підсумки обласної акції "Допоможемо зимуючим птахам 2022" З підсумковим наказом можна ознайомитися за посиланням:   https://junnat.kherson.ua/opomozhemo-zimuyuchim-ptaham-2022.htm
15.03.2022
Нарада КЗ «ЦЕНТУМ» ХОР 15 березня 2022 року відбулася нарада співробітників комунального закладу «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ...
Документи > Накази 2021 > Юний селекціонер та генетик 2021

 
ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ЕКОЛОГО-НАТУРАЛІСТИЧНОЇ ТВОРЧОСТІ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ» ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

НАКАЗ

від 25 листопада 2021 року № 91
м. Херсон

Про підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу
«Юний селекціонер і генетик»
у 2021 році

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України № 1452 від
24 листопада 2020 року «Про затвердження плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2021 рік (за основними напрямами позашкільної освіти) та плану семінарів-практикумів для педагогічних працівників закладів позашкільної освіти на 2021 рік», згідно плану роботи комунального закладу «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради, з метою підвищення ефективності дослідної та експериментальної роботи на шкільних навчально-дослідних земельних ділянках, залучення учнів старших класів до проведення дослідів з генетики та селекції, підготовки учнівської молоді до вступу у вищі навчальні заклади у 2021 році проведено обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Юний селекціонер і генетик».
На конкурс надійшло 4 дослідницьких роботи з навчальних закладів  Бериславського району, Херсонської та Каховської міської ради.
На підставі висновків журі, у складі: Івана Мринського, кандидата сільськогосподарських наук, доцента, декана агрономічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету, Сергія Лавренка, кандидата сільськогосподарських наук, доцента, ученого секретаря Вченої ради Херсонського державного аграрно-економічного університету, Тетяни Мудрак, завідувачки методичного відділу комунального закладу «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради

НАКАЗУЮ:

1. Визначити переможцями обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Юний селекціонер і генетик» та нагородити дипломами комунального закладу «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради:
за І місце:
- Хайнуса Михайла, Лесика Дмитра, Воробкало Анну, здобувачів освіти 11 класу комунального закладу «Михайлівська загальноосвітня школа
І-ІІІ ступенів» Новоолександрівської сільської ради Бериславського району.
за ІІ місце:
- Бурдуленко Вероніку, здобувачку освіти 6-В класу (керівник
Кандиба А.В.) Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 30 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу та англійської мови Херсонської міської ради.
за ІІІ місце:
- Дроботенко Валерію, здобувачку освіти 7-А класу (керівник
Хаврусь І.М.) Херсонського загальноосвітнього навчально-виховного комплексу № 48 Херсонської міської ради;
- Ширіну Ксенію, здобувачку освіти 11 класу (керівник Юрів І.М.) Малокаховського закладу загальної середньої освіти Каховської міської ради Херсонської області.
2. Роботи, що посіли І та ІІ місця направити на Всеукраїнський етап конкурсу «Юний селекціонер і генетик» до Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.
3. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.


Директорка           Ельвіра ВІТРЕНКО