Новини
19.04.2022
Підведені підсумки обласної акції "Допоможемо зимуючим птахам 2022" З підсумковим наказом можна ознайомитися за посиланням:   https://junnat.kherson.ua/opomozhemo-zimuyuchim-ptaham-2022.htm
15.03.2022
Нарада КЗ «ЦЕНТУМ» ХОР 15 березня 2022 року відбулася нарада співробітників комунального закладу «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ...
Про Центр > Новини > Педагогічний пошук – 2016
Всі новини
28.09.2016 05:54

Педагогічний пошук – 2016


З 25 до 26 серпня  у м. Київ  Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді спільно із Всеукраїнською асоціацією педагогів-позашкільників «Фактор» проведено Всеукраїнську серпневу конференцію «Педагогічний пошук – 2016».
Учасниками конференції стали керівники творчих учнівських об’єднань позашкільних навчальних закладів еколого-натуралістичного напряму, фахівці інститутів післядипломної педагогічної освіти, вчителі біології загальноосвітніх навчальних закладів, організатори позакласної роботи, наукові та науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів, керівники гуртків станції юного натуралістів із різних регіонів України.     
Представником від міста Каховка була Філоненко Ірина Петрівна, керівник гуртків станції юних натуралістів Каховської міської ради. Ірина Петрівна була запрошена для проведення майстер-класу «Виготовлення еко-іграшки з сіна» та отримала сертифікат «Інтеграція діяльності загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів щодо створення єдиного освітнього середовища».
А з 15 по 25 вересня Ірину Петрівну було запрошенно разом з іншими майстрами декоративно-ужиткового мистецтва Херсонщини на виставку «Метаморфози пекторалі» до виставкової зали Національної спілки художників України у місті Херсон. Роботи керівника гуртків та її вихованців зайняли почесне місце на виставці, за що отримали подяку від організаторів виставки. Понад 6 років на своїх гуртках вона з гуртківцями працює в техниці еко-іграшка з сіна і лікувальних трав. Херсонці, які відвідали виставку за перші дні були вражені роботами наших вихованців. Напередодні дня вчителя бажаємо Ірині Петрівні нових успіхів у роботі з вихованцями.

Директор Каховської станції юних натуралістів Христова І.П.