Новини
19.04.2022
Підведені підсумки обласної акції "Допоможемо зимуючим птахам 2022" З підсумковим наказом можна ознайомитися за посиланням:   https://junnat.kherson.ua/opomozhemo-zimuyuchim-ptaham-2022.htm
15.03.2022
Нарада КЗ «ЦЕНТУМ» ХОР 15 березня 2022 року відбулася нарада співробітників комунального закладу «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ...
Про Центр > Новини > День відкритих дверей 2019
Всі новини
17.09.2019 11:04

День відкритих дверей 2019


Сьогодні комунальний заклад "Центр еколого-натуралістичної творчості" Херсонської обласної ради проводив свято "День відкритих дверей" та гостинно приймав всіх бажаючих у стінах свого закладу.
Понад 120 відвідачів сьогодні мали можливість з 10 до 18 години познайомитися з творчими та науково-дослідницькими роботами юннатів, які були представлені на виставці.
На початку свята присутніх привітала директорка Центру Вітренко Ельвіра Валентинівна та побажала всім успішного навчального року, а також запросила приєднатися до великої юннатівської родини.
Почесним гостем заходу була Секретар Херсонської міської ради Урсуленко Олена Борисівна. Вона нагородила вихованців Центру, які є неодноразовими переможцями Всеукраїнських та обласних конкурсів і акцій, а також кращих педпрацівників закладу.
На заході були присутні Бочевська О.І. - головний спеціаліст Департаменту освіти, науки та молоді. Сухокобилін В.В. - депутат Корабельної у місті Херсоні ради та Бегларян А.Г. - головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду (контролю ) поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами.
Якравою родзинкою свята були виступи дітлахів. А саме: вихованців гуртка під керівництвом Олійникової О.О. та переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Земля наш спільний дім" - агітбригади загальноосвітнього навчального закладу √57 Херсонської міської ради.
Після урочистостей всі учасники заходу взяли участь у різноманітних майстер класах, поспілкувалися з тваринами живого куточка, познайомилися з рослинами, відвідали музей Хліба Центру.
Свято "День відкритих дверей" було яскравим та насиченим на позитивні емоції. Дітлахи записувалися до гуртків, батьки задоволені вибором своїх дітей.