Новини
19.04.2022
Підведені підсумки обласної акції "Допоможемо зимуючим птахам 2022" З підсумковим наказом можна ознайомитися за посиланням:   https://junnat.kherson.ua/opomozhemo-zimuyuchim-ptaham-2022.htm
15.03.2022
Нарада КЗ «ЦЕНТУМ» ХОР 15 березня 2022 року відбулася нарада співробітників комунального закладу «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ...
Про Центр > Новини > Зліт аграріїв 2019
Всі новини
15.10.2019 06:01

Зліт аграріїв 2019


Юні старосільські аграрії достойно презентували  Херсонщину на Всеукраїнському зльоті

  Учні Старосільської ЗОШ  знову, уже традиційно, радують своїх односельців та аграріїв Херсонщини своїми перемогами. Цього разу вони стали призерами ІІ етапу Всеукраїнського зльоту учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань закладів загальної середньої та позашкільної освіти, який був проведений у м.Львів з 7 по 9 жовтня. Учасники зльоту ( Кобеляцький Тарас, Чекамова Поліна, Мудра Анна) в рамках заходу відвідали зоологічний музей біологічного факультету Львівського національного університету імені І.Франка та навчально-освітню виставку «Планета ЗОО». Але  найбільше юних аграріїв вразила екскурсія до фермерського господарства «Західний равлик» (с.Солонка), яке активно займається вирощуванням і розведенням їстівних равликів,  та прогулянка «Вулицями вечірнього Львова» з відвідуванням кавової копальні, майстерні шоколаду та багатьох інших цікавих історичних об’єктів.

     Тарас Кобеляцький зі своєю дослідницькою роботою «Урожайність столових сортів винограду в умовах півдня України» показав ґрунтовні знання і практичні навички, набуті у процесі роботи за обраною темою дослідження і здобув ІІ місце у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт у секції «Садівництво».
     Організаторів  та журі Зльоту вразила виставка-презентація «Щедрість рідної землі» від команди з  Херсонщини. За  експозицію практичних здобутків  та відкритий творчий звіт юні старосільські аграрії отримали Грамоту за ІІІ місце у номінації «Відкритий творчий звіт».
      Одним з важливим етапів проведення Зльоту були педагогічні читання на тему «Формування підприємницької компетентності в умовах закладів загальної середньої та позашкільної освіти», участь у яких взяли і керівники нашої команди - Т.П.Гавриленко та О.М.Кобеляцька. Вони змістовно  обмінювалася з колегами власними здобутками й напрацюваннями у сфері передового педагогічного досвіду навчання і сільськогосподарської праці учнівської молоді на шкільних учнівських навчально-дослідних земельних ділянках та отримали відповідний Сертифікат.
    Вітаємо команду юних аграріїв, учнівський, батьківський і педагогічний колектив Старосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів  з новим успішним здобутком на всеукраїнському рівні та бажаємо їм нових успіхів та яскравих перемог на цій ниві.
С.Щербань