Новини
19.04.2022
Підведені підсумки обласної акції "Допоможемо зимуючим птахам 2022" З підсумковим наказом можна ознайомитися за посиланням:   https://junnat.kherson.ua/opomozhemo-zimuyuchim-ptaham-2022.htm
15.03.2022
Нарада КЗ «ЦЕНТУМ» ХОР 15 березня 2022 року відбулася нарада співробітників комунального закладу «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ...
Про Центр > Новини > День відкритих дверей 2017
Всі новини
25.09.2017 10:52

День відкритих дверей 2017


Традиційно у вересні комунальний заклад «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради проводить День відкритих дверей.
22 вересня 2017 року з метою активізації роботи з учнівською молоддю щодо формування у неї екологічної культури, залучення її до практичної природоохоронної роботи на базі закладу проведені святкувальні заходи в рамках «Дня юного натураліста».
Протягом дня педагоги закладу презентували основні напрями діяльності гуртків, яких в цьому році 31, що працюють за трьома рівнями навчання та виховання та за 18 профілями.
Під час заходу було широко висвітлено досягнення Центру у природоохоронній і дослідницькій роботі, проведена всебічна реклама для вступу нових учнів у ряди юннатів. Та краще один раз побачити, ніж сто разів почути, а ще ефективніше – зробити самому. Тож для всіх бажаючих педагоги провели численні майстер-класи, де діти вчилися проводити наукові дослідження, працювати з мікроскопами та бінокуляром, доглядати за домашніми тваринами, розмножувати рослини, виготовляти поробки з природного матеріалу. 
Весь педагогічний колектив закладу, його вихованців теплими словами та подарунками, від всього серця привітали директор Центру – Вітренко Ельвіра Валентинівна та почесні гості свята: Лисенко Ірина Миколаївна - начальник відділу позашкільної освіти, виховної роботи, інтернатних закладів  Управління освіти, науки та молоді  Херсонської обласної адміністрації; Поліщук Лариса Михайлівна - голова Херсонської міської організації профспілки; Палічев Юрій Федорович - голова міської громадської організації «Болгари Херсона»; Мринський Іван Миколайович - декан агрономічного факультету Херсонського державного аграрного університету, кандидат сільськогосподарських наук; Сухокобилін Віктор Вікторович - керівник громадської організації «Успішна Херсонщина»; Біляєва Ірина Миколаївна – начальник відділу інституту зрошувального землеробства, доктор сільськогосподарських наук, Климентенко Анастасія Сергіївна – завідувач центру екологічної інформації Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім.. Олеся Гончара; Чорненька Наталія Євгенівна – голова Корабельної районної у місті Херсоні ради; Гінжул Юрій Олександрович – директор обласного комунального підприємства «Енергосервісна компанія» Херсонської обласної ради. Усі зазначені особи - це люди, що постійно підтримують та допомагають вихованцям закладу в становленні їх екологічно-спрямованої особистості, по-справжньому небайдужі до проблем довкілля та розвитку громади Херсонщини.
Попереду – новий навчальний рік, що несе безліч цікавих занять, акцій, експедицій, конкурсів а також нові відкриття, дослідження, спрямовані на вивчення, збереження і примноження природних багатств рідного краю.

Завідувач методичним відділом                                           Т.О. Мудрак